Home Celebs Celeb News Iggy Azalea: Nick Jonas epidemie gestart

Iggy Azalea: Nick Jonas epidemie gestart

One Direction, maak plaats voor Nick Jonas. Sinds de zanger een sexy photoshoot heeft gehad, zijn er er een hoop crushes ontstaan op de hottie. Iggy Azalea noemt het zelfs een nieuwe epidemie. Check hier meer over wat de zangeres heeft gezegd over Nick.

Veel meiden hebben de sexy foto’s van Nick Jonas vast al gezien, (mocht je ze toch gemist hebben, bekijk ze dan hier). Ook Iggy Azalea is het niet ontgaan. De zangeres liet via Twitter weten dat al haar vriendinnen nu een zwak hebben voor de hottie. “De laatste twee weken hebben al mijn vrouwelijke vrienden een crush ontwikkeld voor Nick Jonas. Ik begin te denken dat er een nieuwe epidemie is gestart.”

Nick kon er wel om lachen en reageerde in no-time op de tweet van Iggy. Ook feliciteerde hij haar met het grote succes dat ze het afgelopen jaar heeft geboekt: “Uh oh, haha. Congrats on a big year.

Ook Iggy reageerde supersnel op de tweet van Nick en schreef het volgende: Haha, hetzelfde geldt voor jou. Er komen goede dingen voor je aan.”

Het lijkt erop dat Iggy zelf ook een kleine crush heeft op de zanger. Of is het slechts wat vleierij van beiden? Wat denk jij?

(Bron foto: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.