Home Celebs Celeb News ‘TATBILB’-acteur Noah Centineo regisseert zijn allereerste videoclip

‘TATBILB’-acteur Noah Centineo regisseert zijn allereerste videoclip

En hij speelt er zelf ook in mee!

Noah Centineo
© YouTube

We weten al dat Noah Centineo niet alleen knap en lief is, maar hij is ook nog eens een topacteur. Nu blijkt dat hij ook nog eens kan regisseren! Wat zou hij nog allemaal kunnen? Zingen, dansen, koken? Who knows!

Noah Centineo heeft de muziekvideo voor ‘Save Me Tonight‘ van de Russische muzikant ARTY geregisseerd. En dat niet alleen. In die videoclip speelt hij, naast ‘Love, Rose’-actrice Lily Collins, ook een prominente rol. Héél cool!

Lily Collins en Noah Centineo 

In het verhaal zien we een meisje (Lily Collins) die verhuist en daarom moet veranderen van school. Op de nieuwe school heeft ze geen vrienden en wordt ze gepest door het populaire kliekje. Toch is er één jongen (Noah Centineo) die heel lief is voor haar. Samen met nog een paar anderen, waaronder de zanger ARTY, bedenken ze een plan om hun pesters terug te pakken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vrienden in het echte leven

Noah Centineo is in het echte leven heel goed bevriend met de zanger ARTY. Het hele videoconcept draait rond vriendschap. Noah is zelf enorm fan. ‘Wat ik zo fantastisch vindt aan ‘Save Me Tonight’ is dat het er is gekomen dankzij vriendschap. Het was het perfecte scenario voor vrienden om samen te komen en iets te creëeren’, aldus de acteur aan het Amerikaanse magazine Billboard.

#TheAssignment

Het is trouwens niet de eerste keer dat Noah Centineo ook achter de schermen staat. In 2013 creëerde hij de komische serie #TheAssignment. Voor twee afleveringen schreef hij zelfs de scripts. Wat een man!

Zou hij de tweede ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-film ook mee mogen regisseren? Dat zou pas leuk zijn!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.