Home Celebs Celeb News NOOO: Rihanna en Drake zijn al uit elkaar

NOOO: Rihanna en Drake zijn al uit elkaar

Rihanna en Drake
Foto: Reporters
Love is dead. Na een mooie romance afgelopen zomer en Drake’s openlijke bekentenis op de VMA’s dat hij al jarenlang verliefd is op RiRi, zijn de twee nu alweer uit elkaar. De reden? Wat had je gedacht: hun drukke agenda’s. Zucht…

Couple goals

In juli maakten Drake en Rihanna hun relatie bekend. Ze ging samen uit, stonden te kussen op het podium én zouden zelfs samen een tattoo gezet hebben. Het hoogtepunt van hun relatie was zonder twijfel de MTV Video Music Awards, waar Drake met de liefste speech OOIT de Vanguard Award uitreikte aan zijn lovely lady.

Rihanna en Drake
Foto: Reporters

 Te druk

Maar de liefdesverklaring van de rapper was duidelijk niet genoeg, want het koppel is niet langer samen. ‘Rihanna en Drake zijn niet meer exclusief en spreken dus regelmatig met andere mensen af. Ze zien elkaar nog steeds graag, maar hun drukke schema’s waren een groot probleem voor hun relatie’, aldus een insider tegen E! News.

Moving on

Drake heeft alleszins een goede afleiding gevonden. Hij werd namelijk al gespot met een andere vrouw, een zeker India Love. Volgens een bron spreken de twee al een tijdje met elkaar af. Natuurlijk is er vaak meer aan de hand en dat is in het geval van Drake en RiRi niet anders. Het ex-lief van India zou haar bedrogen hebben met Rihanna. Do we smell some drama?

Meer celeb news: 

De nieuwe haarkleur van Kylie Jenner is haar allermooiste tot nu toe

Shay Mitchell verklapt haar beste beautygeheimpjes

Bruno Mars is back met een nieuwe single en het is een SCHIJF

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.