Home Celebs Celeb News De PLL-actrices hebben matching tattoos laten zetten als aandenken aan de serie

De PLL-actrices hebben matching tattoos laten zetten als aandenken aan de serie

PLL matching tattoos
Foto: Instagram @lucyhale
De mooiste tattoos zijn die waar een verhaal achter zit. Dat zijn die van de ‘Pretty Little Liars’ladies zeker. Ze lieten allemaal de eerste letter van de naam van hun personage op hun wijsvinger zetten, ter herinnering aan een mooie tijd die definitief afgelopen is. Dat moet er heel cool uitzien wanneer ze allemaal het gekende shhttt-teken doen!

Goodbye, liars

De laatste dagen brengen we het ene trieste PLL-verhaal na het andere. Eerst postten Lucy Hale, Ashley Benson en Troian Bellissario allemaal een afscheidsfoto met hun televisiemama’s op Instagram, daarna kwamen de emotionele posts na de allerlaatste opnamens en het super ontroerende tekstje van Keegan ‘Toby’ Allen en nu dit. Gelukkig kunnen we ons optrekken aan het feit dat we de laatste afleveringen nog moeten zien en het voor ons dus nog niet helemaal voorbij is.

Sttt

Lucy Hale deelde een foto op Instagram waarop de nieuwe tattoos van de dames mooi te zien zijn. Spencer, Emily, Aria, Mona, Alison en Hanna: ze zijn er allemaal bij. Maar waar blijft die shttt-foto?

De actrices kregen van schrijfster Marlene King ook een aandenken dat ze wél kunnen uitdoen, namelijk ringen.

Girls ❤️❤️❤️ w/ our rings from @imarleneking

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

In april 2017 zou het laatste seizoen van ‘Pretty Little Liars’ op de Amerikaanse televisie verschijnen. Na de allerlaatste aflevering volgt nog een special waarin de actrices en King enkele secrets uit de doeken doen. Want dan is het definitief, voor eens en altijd, forever ever gedaan met de ‘shhhttt’

Meer PLL:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.