Home Celebs Celeb News Regi krijgt rolletje in film van ‘D5R’

Regi krijgt rolletje in film van ‘D5R’

D5R
Foto: Belga
Amber, Leyla, Kyra, Vincent en Wout, de vijf tieners uit de populaire Ketnet-serie ‘D5R’, zullen vanaf februari 2017 op het grote scherm te zien zijn in hun eigen film. Daarin krijgen ze gezelschap van één van de bekendste dj’s van ons land, Regi Penxten.

Het is niet de allereerste keer dat Regi acteert. Hij speelde al een keertje mee in ‘Tegen De Sterren Op’, toen de valse Regi – also known as Jonas Van Geel – iemand zocht om hem te vervangen in het Sportpaleis. Maar dankzij z’n rol in ‘D5R: De Film’ zal de Limburgse dj voor het eerst in cinemazalen te zien zijn. In de film organiseren de vijf hoofdrolspelers een benefiet om te voorkomen dat het Vilvoordse park, met de vijver waar het allemaal om draait, plaats moet maken voor een parking. Regi zal daar plaatjes draaien en ze krijgen ook hulp van andere BV’s, zoals de populaire choreograaf Ish Ait Hamou.

D5R
Foto: VRT

Opnamens in paradise

De opnamens voor de film zijn volop aan de gang. Gisteren waren de hoofdrolspelers aan het filmen in Heusden-Zolder, de hometown van Regi. Angela Jakaj, die Leyla speelt, deelde op Instagram een foto van hun luxelocatie: een tuin met een zalig zwembad. Zou dat bij Regi thuis zijn? We zullen tot 22 februari moeten wachten om het te weten te komen.

Geen slechte locatie om te filmen ☺️ #d5rmovie #shooting #topsecret #goodweather

A post shared by Angela Jakaj (@angelajakaj) on

Lees ook:

Demi uit ‘K3 zoekt K3’ krijgt rol in ‘Ghost Rockers’-film

Hoe zou het nog gaan met de acteurs van ‘Het Huis Anubis’?

INTERVIEW: Tinne Oltmans over ‘Ghost Rockers’, sociale media en de perfecte selfie

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.