Home Celebs Celeb News OMG: ‘Riverdale’-acteur Ross Butler speelt mee in het vervolg op ‘TATBILB’

OMG: ‘Riverdale’-acteur Ross Butler speelt mee in het vervolg op ‘TATBILB’

De acteur heeft het nieuws gisteren, op 1 april, bekendgemaakt, maar maakt duidelijk dat het geen grap is.

Netflix/Photonews

De makers van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ houden ervan om ons te verwennen. Ze hebben namelijk nog maar net bekendgemaakt dat Jordan Fisher de rol van John Ambrose zal spelen of ze hebben weer een nieuwtje voor ons. De cast krijgt namelijk het gezelschap van een van onze favoriete ‘Riverdale’-acteur.

Niemand minder dan Ross Butler zal te zien zijn in het vervolg op ‘TATBILB’. Voor ons is de acteur alvast geen vreemde. Zo speelt hij namelijk de rol van Reggie in ‘Riverdale’ en vertolkt hij het personage van Zach Dempsey in ’13 Reasons Why’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu heeft Ross ook een rol te pakken in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. Hier kruipt hij in de huid van Trevor Pike, de beste vriend van Peter Kavinsky. Producer Matt Kaplan is alvast enthousiast dat Ross de cast van de sequel mag vervoegen. ‘De twee zijn vrienden in het echte leven waardoor er op de set een geweldige chemie tussen het duo heerst. Wij kunnen niet wachten tot de fans hun vriendschap op het kleine scherm kunnen zien.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.