Home Celebs Celeb News Say what?! Zingt Ariana Grande in de soundtrack van ‘Beauty and the...
ADVERTENTIE

Say what?! Zingt Ariana Grande in de soundtrack van ‘Beauty and the Beast’?

Ariana Grande
Foto: Instagram @arianagrande
Wow, Ariana Grande is misschien wel te horen in de nieuwe soundtrack van de film ‘Beauty and the Beast‘. Dat laat de zangeres heel subtiel weten op Instagram.
ADVERTENTIE

Wij zijn echt benieuwd naar de nieuwe film van ‘Beauty and the Beast‘, maar als dit nieuwtje waar is dan kijken wij nóg harder uit naar maart. Vanaf dan is de film ein-de-lijk te zien in de bioscoop en misschien horen we Ariana Grande dan wel door de luidsprekers knallen. Yep, je leest het goed: Ariana Grande is heel waarschijnlijk te horen in de soundtrack van de film.

Geen bevestiging 

Ariana heeft – helaas – nog niets bevestigd, maar op Instagram heeft ze twee heel bijzondere namen getagd in een foto. Niemand minder dan zanger John Legend én de officiële pagina van ‘Beauty and the Beast‘ staan onderaan in haar foto vermeld. Dat is toch een gigantische tip, niet?

🥀

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Disney kon eerder al grote namen versieren voor hun films. Zo zong onder andere Christina Aguilera de soundtrack van ‘Mulan’, Demi Lovato scoorde met de hit ‘Let It go’ uit ‘Frozen’, Avril Lavigne was te horen in ‘Alice in Wonderland’ en Elton John zong samen met Lady Gaga voor ‘Gnomeo & Juliet’. Dus Ariana Grande zou volgens ons een logische keuze zijn voor ‘Beauty and the Beast’. Fingers crossed!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.