Home Celebs Celeb News Selena Gomez zou opgenomen zijn in rehab

Selena Gomez zou opgenomen zijn in rehab

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez
Volgens website RadarOnline werd Selena Gomez eerder deze maand opgenomen in een revalidatiecentrum, waar ze vecht tegen een depressie. Eind augustus cancelde de zangeres al de rest van haar ‘Revival’-tour – en dus haar optreden in België – omdat ze tijd nodig heeft voor zichzelf.

Twee maanden

Volgens de bron die met RadarOnline praatte, werd Selena opgenomen in een centrum aan de oostkust van de Verenigde Staten, in een afgelegen bebost gebied. Sel zou zo’n twee maanden in de women’s only instelling blijven. In tegenstelling tot de rehabs die celebs meestal kiezen, is het geen fancy centrum voor bekende koppen, maar een plek met een christelijke achtergrond waar de zangeres niemand kent. Volgens de insider is het goed mogelijk dat het centrum de gelovige Selena net daarom aansprak.

Selena zou in het centrum intense therapie krijgen. Er staan ook therapeutische activiteiten zoals paardrijden op het programma. Na verloop van tijd mogen bewoners de instelling ook verlaten voor daguitstapjes in de omgeving. De bron benadrukt ook nog dat Selena niet opgenomen is voor drugsproblemen, aangezien daarover al vaker geruchten rondgingen.

Stilte op social media…

Het nieuws over Selena’s opname komt niet helemaal onverwacht. Bij het cancelen van haar tour, gaf de zangeres als reden al depressie, angst en paniekaanvallen, veroorzaakt door de immuunziekte lupus. Bovendien verdween de queen of Instagram sindsdien volledig van haar favoriete medium. Haar meest recente foto is nu al een maand oud. We kunnen ons voorstellen dat een social media detox en het uitsluiten van invloeden van buitenaf deel is van het genezingsproces.

@revivaltour

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

…en toch records breken

Ondanks de stilte rond Selena, is de wereld haar allesbehalve aan het vergeten. Meer nog, de ‘Good for You’-zangeres werd deze week de allereerste persoon ooit die 100 miljoen Instagramvolgers bereikte. En dat zonder te posten! Een mooi teken van steun, toch? Wij zijn alleszins heel blij voor Selena dat ze de moed heeft om hulp te zoeken en kijken al uit naar haar terugkeer. Get well soon, Sel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.