Home Celebs Celeb News Shailene Woodley kwam net met een ‘Divergent’-nieuwtje waar fans al voor vreesden

Shailene Woodley kwam net met een ‘Divergent’-nieuwtje waar fans al voor vreesden

Diverget
Foto: Reporters
‘Divergent’-fans kregen de laatste tijd serieus wat slecht nieuws te verwerken en het is nog niet gedaan. De laatste film van de reeks verschijnt niet in de cinema, maar zal een televisiefilm zijn die gevolgd wordt door een ‘Divergent’-televisiereeks. Het is nog af te wachten of hoofdrolspeelster Shailene Woodley meespeelt in de vierde film, maar in de serie is ze alvast ‘niet echt geïnteresseerd’. Een nieuwe Tris? Say it isn’t so…

Nééé, Tris

In een interview zei Shailene dat ze ‘didn’t sign up to be in a television show’. Ze liet in het gesprek bovendien merken dat ze eigenlijk niets meer heeft gehoord van de makers en dat ze ook niet op de hoogte is van wat er juist zal gebeuren. Het lijkt ons dan ook waarschijnlijk dat Shailene en haar collega’s ook ‘no thanks’ zullen zeggen voor de televisiefilm.

Divergent

De acteurs hadden allemaal bevestigd dat ze de reeks samen zouden afmaken, maar dat was voor bekend werd dat er flink geknipt zou worden in het budget van de ‘The Divergent Series: Ascedant’ en dat die niet in de cinema zou komen. Ze werden naar ’t schijnt zelfs niet op de hoogte gebracht van de veranderde plannen, wat sowieso al een beetje in het verkeerde keelgat is geschoten.

Eerder zei Miles Teller dat hij niet zeker was of hij zou terugkomen, maar Woodley laat heeft het enkel over de serie wanneer ze zegt dat zij ‘not necessarily interested’ is. Mooi verpakt, maar wij verstaan vooral ‘ik doe écht niet mee’. Steekje in ons hart, toch wel. Laat ons hopen dat iedereen tóch meedoet in de vierde film en we deftig kunnen afscheid nemen van Tris, Tobias, Caleb en compagnie. Snif.

Lees ook:

VIDEO: deze acteur uit de ‘Divergent’-serie start een zangcarrière en hij klinkt zó goed

Huh?! Chloë Moretz heeft net al haar films afgezegd

Demi Lovato heeft nóg een nieuwe tattoo en ze is ENORM

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.