Home Celebs Celeb News Shay Mitchell krijgt haar eigen realityserie

Shay Mitchell krijgt haar eigen realityserie

Shay Mitchell
Foto: Reporters
‘Pretty Little Liars’ mag dan bijna gedaan zijn (of toch niet?), maar Shay Mitchell blijft niet stilzitten. De knappe actrice krijgt binnenkort een eigen programma dat helemaal over haar fabulous leventje zal gaan.

‘Shades of Shay’ 

In ‘Shades of Shay’ zullen we te zien krijgen hoe Shay verdergaat met haar leven na de laatste opnamens voor ‘Pretty Little Liars’. Na zeven zotte seizoenen van de populaire serie zou je denken dat de actrice wat rust wil, maar niets is minder waar. Ze vliegt onmiddellijk in de opnamens van de horrorfilm ‘Cadaver’. Het lijkt er dus op dat Shay wel van het enge sfeertje houdt! Daarnaast krijgen we ook een blik op haar persoonlijk leven terwijl ze leuke dingen doet met vriendinnen, date night houdt met haar nieuw lief – met wie ze net nog op holiday was in Mexico – of gewoon thuis chillt. Wij hopen zo hard dat haar PLL-collega’s af en toe een appearance maken. Zo’n kleine reünietjes zouden het gemis al iets draaglijker maken, toch?

Het eerste seizoen van de realityserie telt acht afleveringen en zou ergens in 2017 verschijnen op Fullscreen, een soort Netflix. Helaas pindakaas, de service kan niet garanderen dat je goede ontvangst hebt buiten de Verenigde Staten. Maar we betwijfelen niet dat jij als echte PLL-fan andere manieren kent om de serie toch te kunnen bekijken ?.

3 out of 5 for our family portrait ?‍?‍? #PLLfarewelltour

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Meer PLL:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.