Home Celebs Celeb News IT’S HERE: je kan Taylor Swifts 7de album ‘Lover’ nu volledig beluisteren

IT’S HERE: je kan Taylor Swifts 7de album ‘Lover’ nu volledig beluisteren

Bonus: vandaag lanceerde de zangeres ook de videoclip voor het gelijknamige nummer.

Taylor Swift
© Getty

Fans van Taylor Swift zijn al wekenlang aan het aftellen naar 23 augustus. Vandaag brengt de zangeres namelijk haar 7de album ‘Lover’ uit. Veel Swifties zijn nu al enthousiast op Twitter en wij begrijpen volledig waarom. Alle nummers klinken namelijk fantastisch!

Voor Taylor Swift-fans was het aftellen geblazen. Vandaag, op 23 augustus, zou de zangeres namelijk haar 7de album ‘Lover’ lanceren. Daarnaast had ze ook nog een extraatje voor al haar fans, want vandaag staat ook de videoclip voor het gelijknamige nummer op YouTube. De clip van het nummer is al even mierzoet als de track zelf. Deze speelt zich namelijk af in het poppenhuis van onze dromen. Fans van de zangeres merken dan ook een duidelijk verschil met haar haar vorige album ‘Reputation’. Het is overduidelijk dat de blondine opnieuw gelukkig én verliefd is. Zo gaat het nummer ‘Paper Rings’ ook duidelijk over haar romance met Joe Alwyn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Moeilijkste nummer

Hoewel ‘Lover’ duidelijk een stuk vrolijker is dan haar vorige album laat Taylor zich ook hier van haar gevoelige en kwetsbare kant zien. Zo zingt ze in het nummer ‘Soon You’ll Get Better’ over de angst om haar moeder te verliezen aan kanker. Enkele uren voor de release van haar nieuwe album vertelde de zangeres tijdens een livestream dat ze deze song het moeilijkst vond om te schrijven. Iets wat we volledig kunnen begrijpen. Op een gegeven moment zingt ze namelijk ‘Ik haat het om dit naar mij toe te trekken, maar met wie moet ik praten? Wat moet ik doen als jij er niet meer bent?’

In diezelfde livestream deelde ze ook mee dat ze vanaf november 2020 al haar oude nummer opnieuw gaat opnemen. Als vijftienjarige tekende Taylor Swift immers een contract bij Big Machine Records, die de rechten heeft over al haar muziek tot aan het album ‘Reputation’. Nu heeft Ithaca Holdings, bedrijf van Justins manager Scooter Braun, Big Machine Records overgekocht en zo dus ook de rechten over Taylors muziek verworven. Door al haar nummers opnieuw op te nemen, zet ze Scooter buiten spel. Fans kunnen zo namelijk alle recentere versies kopen en de zangeres op deze manier steunen.

Taylor Swift heeft dan ook een druk jaar voor de boeg. Swifties hopen namelijk dat de zangeres opnieuw op tournee zal gaan naar aanleiding van haar nieuwste album ‘Lover’. Fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.