Home Celebs Celeb News Track 5 Mockingjay: artiesten bekend

Track 5 Mockingjay: artiesten bekend

Bijna alle soundtracks voor The Hunger Games- Mockingjay part 1 waren al bekend, op één song na. En je zult niet geloven wie dit nummer samen met Lorde geschreven heeft!

Vorige week kondigde Lorde al aan dat de tracklist voor Mockingjay part 1 bekend was. Via Twitter liet de zangeres weten dat ze enorm happy was om de lijst met liedjes te showen. “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! De artiesten die te horen zijn, zijn echte helden. You’re  gonna be mindblown, als je hoort wat ze hebben gecreëerd voor Mockingjay part 1. Alleen track 5 is nog een geheim, omdat deze nog niet helemaal af is.”

Als je nog niet nieuwsgierig was naar track 5, zal je dat nu wel zijn. Want het is eindelijk bekend wie samen met Lorde track 5 heeft opgenomen, en dat is niemand minder dan Ariana Grande! Lorde heeft samen met Ariana en Diplo gewerkt aan de song. Volgens Ariana is het nummer heel interessant en ook totally different, dan wat je van haar gewend bent. Helaas is de naam van het nummer nog onbekend.  De lijst met nummers ziet er nu zo uit:

 1. Meltdown – Stromae ft. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim
 2. Dead Air – CHVRCHES
 3. Scream My Name – Tove Lo
 4. Kingdom – Charli XCX ft. Simon Le Bon
 5. Track 5 – Ariana Grande ft. Lorde, Diplo
 6. Lost Souls – Raury
 7. Yellow Flicker Beat – Lorde
 8. The Leap – Tinashe
 9. Plan the Escape – Bat for Lashes
 10. Original Beast – Grace Jones
 11. Flicker (Kanye West Rework) – Lorde
 12. Animal – XOV
 13. This is Not a Game- The Chemical Brothers ft. Miguel
 14. Ladder Song – Lorde

Wij kunnen niet wachten om de song te horen! Om het wachten iets minder erg te maken, kan je hieronder de allernieuwste Hunger Games: Mockingjay part 1 trailer bekijken!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.