Home Celebs Celeb News ZIEN: dit is de trailer van ‘The Dead Don’t Die’, de nieuwste...

ZIEN: dit is de trailer van ‘The Dead Don’t Die’, de nieuwste film van Selena Gomez

En we weten meteen ook de releasedatum!

YouTube: Focus Features

In augustus wisten we jullie te vertellen dat Selena Gomez een rol te pakken had in de zombiekomedie ‘The Dead Don’t Die’. Sta jij alvast te popelen om weer te weten te komen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de makers hebben gisteren de eerste trailer gelanceerd.

In ‘The Dead Don’t Die’ proberen drie politieagenten de oorzaak achter een mysterieus zombievirus te achterhalen. Terwijl ze dit doen, komen ze in contact de personages van onder andere Selena Gomez en Austin Butler.

Bekende cast

Naast Selena en Austin spelen er nog een aantal bekende gezichten mee in de film. Zo hebben ook Adam Driver, Bill Murray en Chloë Sevigny een rol. Op meer details is het voorlopig nog even wachten, maar gelukkig hebben de makers gisteren een eerste trailer op ons losgelaten. Op het einde kregen we meteen ook de releasedatum te zien en die is niet meer veraf. De zombiekomedie komt namelijk al uit op 14 juni.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.