Home Celebs Celeb News Tyler Hoechlin verlaat ”Teen Wolf”!

Tyler Hoechlin verlaat ”Teen Wolf”!

Oké, niet helemaal dan. Maar de show heeft wel bevestigt dat Derek (Tyler’s karakter) niet regelmatig meer te zien is in seizoen 5! Tyler wil zich focussen op ander werk.. Lees het hele verhaal hier!


Sorry Derek Hale fans
! Het ziet er naar uit dat wij minder van de wolf cutie gaan zien. Tyler Hoechlin speelt Derek Hale in de MTV hit-show ”Teen Wolf” en is een fan favorite. Helaas wilt Tyler zich meer gaan focussen op ander werk!

”Tyler Hoechlin heeft besloten zich meer te focussen op andere projecten, waaronder films”, zegt show creator Jeff Davis. ”We hebben gepraat en hebben besloten dat het een goed idee is om in seizoen 5 meer te focussen op de teens van ”Teen Wolf”’. Ook al is hij geen vast karakter meer, dit is zeker niet het laatste wat de kijkers horen van Derek Hale.”

Awh! De show is al 4 jaar bezig en Tyler was er vanaf het begin bij, maar wij zijn excited voor Tyler’s nieuwe projecten!

”Hij zei dat hij op een punt in zijn carriere was waar hij nieuwe dingen wil proberen. Dingen die hij eng vindt. Maar hij was er nog niet klaar voor om de cast van de show volledig achter te laten.”

Wij gaan Derek zeker missen! Maar misschien komt er wel een nieuwe wolf cutie voor Derek in de plaats?..

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.