Home Celebs Celeb News Vanessa Hudgens en Zac Efron breakup: de reden!

Vanessa Hudgens en Zac Efron breakup: de reden!

Het is al weer een tijdje geleden dat Vanessa Hudgens het over haar oude Highschool Musical vlam Zac Efron had. Vijf jaar na hun breakup, vertelt Vanessa hoe moeilijk het was om Zac als vriendje te hebben. Lees snel verder!

Zac Efron is knap, grappig en getalenteerd, maar er is een nadeel daaraan: ieder meisje op de wereld denkt hetzelfde. Zac heeft hordes meisjes achter zich aan, die zich aan zijn voeten werpen. Natuurlijk was Vanessa jaloers op al deze girls die de aandacht van Zac wilden. Vanessa vertelt aan de New York Times dat het nooit makkelijk was met Zac!

”De jaloezie bracht het ergste in mij naar boven. Ik had een periode waar ik de woede alles liet overnemen”, zegt Vanessa. ”Ik was gemeen, omdat ik het zo zat was! Meisjes renden letterlijk achter hem aan en ik gaf ze alleen maar dodelijke blikken.”

Nadat de 24-jarige actrice zich realiseerde dat zij geen groen monster meer wilde zijn, vond zij het beter om het uit te maken met Zac. Nu, 5 jaar later, heeft ze geluk gevonden met current boyfriend Austin Butler! Vanessa’s nieuwe motto? ”Spread the love, be a good person, they support you, be nice.” Als wij dit advies opvolgen, mogen wij dan ook met Austin Butler daten?

Zijn jullie nog steeds verdrietig vanwege de breakup tussen Zac Efron en Vanessa? Of zijn jullie blij voor Vanessa en Austin, en voor Zac en Sami Miro?

Check hier de kissing picture van Zac en Sam!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.