Home Celebs Celeb News WOW: Vanessa Morgans zwangerschap wordt in haar ‘Riverdale’-verhaallijn verwerkt

WOW: Vanessa Morgans zwangerschap wordt in haar ‘Riverdale’-verhaallijn verwerkt

Choni-baby, draagmoeder of nog een andere verklaring?

vanessa morgan zwangerschap
© Getty

Naast het feit dat het vijfde seizoen in januari naar Netflix komt en acteur Casey Cott verloofd is, is er nu nog meer ‘Riverdale’-nieuws! Vanessa Morgans zwangerschap wordt in het verhaal van haar personage Toni Topaz geschreven. Huh?!

Vanessa Morgan (28) kondigde eind juli 2020 aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje, namelijk een zoon. Daarbij vermeldde ze niet haar toenmalige man Michael Kopech, en al snel werd duidelijk waarom. De honkbalspeler zou op 19 juni de scheiding met de ‘Riverdale’-actrice aangevraagd hebben. Geen van beiden heeft op de breuk gereageerd.

Maar die split weerhield Vanessa er niet van om van haar zwangerschap te genieten. De celeb trok zelfs met haar bolle buikje naar Vancouver, Canada voor de opnames van het vijfde ‘Riverdale’-seizoen. En wie dacht dat haar zwangerschap op een of andere manier in de serie verborgen zou worden, hebben we nu nieuws.

De actrice verklapte namelijk met onderstaande post dat de makers haar zwangerschap gewoon in het verhaal hebben geschreven. We zullen dus een zwangere Toni Topaz te zien krijgen! ‘Officieel in zwangerschapsverlof!!!! Ahh!! Ik ben mijn uitvoerend producent en de producenten zo dankbaar om zo meegaand te zijn en mijn zwangerschap in de serie te schrijven. Ook trots op mijn lichaam om mij toe te staan te werken terwijl ik bijna negen maanden zwanger ben. Nu is het tijd om een baby te krijgen. Lol fijne feestdagen iedereen’, schreef ze als caption.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Choni-baby, draagmoeder of nog een andere verklaring?

Wil dat zeggen dat Toni en Cheryl uit elkaar gaan en Toni in de toekomst een relatie met een man krijgt? Of krijgt Choni samen een kindje met behulp van een spermadonor? Of zal Toni draagmoeder worden? Er zijn zoveel mogelijkheden, who knows! We hadden al tal van vragen en daar komt nu dus nog eentje bij. Al zullen we moeten wachten tot het vijfde seizoen in januari op Netflix van start gaat om antwoorden te krijgen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.