Home Celebs Celeb News VIDEO: Emma Watsons inspirerende speech voor de VN

VIDEO: Emma Watsons inspirerende speech voor de VN

She’s done it before and she did it again. Als Goodwill Ambassador van de Verenigde Naties strijdt actrice Emma Watson sinds 2014 voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. De speech die ze bij haar aanstelling gaf ging de wereld rond. Enkele dagen geleden sprak ze opnieuw op het World Economic Forum.

Zo’n twee jaar geleden werd Harry Potter-ster Emma Watson aangesteld als United Nations Women Goodwill Ambassador. Een hele mond vol, maar concreet betekent het dat ze zich inzet voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. In september 2014 gaf ze een indrukwekkende speech over het belang van gendergelijkheid, die de hele wereld rond ging. De video werd op Youtube alleen al meer dan 7 miljoen keer bekeken.

He For She

Vorig jaar lanceerde de VN He For She, een campagne met als doel mannen en vrouwen aan te sporen om samen toe te werken naar een toekomst waarin mannen en vrouwen gelijk zijn. In het kader van die campagne gaf Watson onlangs opnieuw een speech, waarin ze onder meer vertelt dat de reactie op de lancering van de campagne ongelofelijk was. Zo waren er veel mensen die aangaven wel te willen helpen maar niet goed wisten hoe. In onderstaande video legt de Britse actrice uit hoe je je steentje kan bijdragen.

Voor meer info, ga naar HeForShe.org

Meer nieuws over Emma Watson:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.