Home Celebs Celeb News VIVA’s single mannen onderzoek

VIVA’s single mannen onderzoek

70% van de single mannen vindt vrouwen té afwachtend. Zij hebben liever dat de vrouw het eerste appje stuurt na een eerste date! En wat is nou precies de perfecte vrouw? Lees snel verder als je meer wilt weten over mannen!

Af en toe zijn mannen moeilijk te begrijpen. Ze zeggen dat ze iets gaan doen en doen het vervolgens niet, maken allerlei beloftes en laten altijd de wc bril omhoog staan! Wij dachten dat mannen echt van mars kwamen. Dit onderzoek schijnt wat licht op het mannelijk brein!

VIVA vroeg 1400 single mannen naar hun date gedrag en wat ze nou precies zoeken in een vrouw. Meer dan de helft hoopt voor hun 35ste al een vrouw en kinderen te hebben, terwijl 1 kwart van de tussen 25 en 45 jaar onderzochten zich helemaal niet wilt settelen. Hoe zit dat dan met Tinder? 60% van de ondervraagden zegt meer te durven online! Oh my!

40% zegt op een eerste date eerst naar de butt and boobies te kijken en daarna pas naar haar ogen. Het maakt hun blijkbaar ook niet uit of je maatje 42 bent, 80% houdt wel van wat spek op de botten! Wat mannen niet op prijs stellen is een vrouw die zich onderdanig of mysterieus gedraagt. Ook staan ze niet te wachten op een meisje die lam op de bar gaat staan dansen. De grootste afknapper is volgens 50% een vrouw met een grote bek die de hele tijd schreeuwt, maar je scoort wel punten als je relaxed en jezelf bent! 1 op de vijf mannen loves high heels, maar het merendeel ziet zijn date liever in een casual outfit binnenkomen.

Oké, iedereen heeft zijn voorkeuren. Maar wat is nu echt de perfecte vrouw?

Volgens het merendeel is de perfecte vrouw onafhankelijk, maar ook lief en zorgzaam. 27% wil dat ze slim en ondernemend is en 15% wil dat zij bijdehand en assertief is! Komt je date tot een einde? Hou altijd je portemonnee bij de hand! 4 op de 10 mannen split liever de rekening, of wilt dat zij betaalt! Money doesn’t grow on trees guys! Een eerste date sluit 1 derde van de single mannen graag af met een nieuwe afspraak en weer een ander derde gaat voor een zoen, sex én een nieuwe afspraak! Na een paar dagen nog niets van hem gehoord? 70% zegt het cool te vinden als een meisje het eerste appje stuurt!

Wat een informatie! Nu weten we in ieder geval wel wat we niet moeten doen..

Wat vinden jullie van dit onderzoek?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.