Home Celebs Celeb News VMA’s 2014 (gesloten)

VMA’s 2014 (gesloten)

Gisteravond waren de VMA awards in Californië. Natuurlijk staan de MTV Music Awards in het teken van de videoclips van je favoriete artiesten, maar de outfits van de celebs zijn eigenlijk net zo belangrijk. Check hier wie er in de prijzen vielen en wie de mooiste outfits droegen.

De grote winnaar van de avond was Miley Cyrus, zij won de award Video of the Year voor haar video Wrecking Ball. Lorde sleepte voor haar video Royals de award voor Best Rock Video in de wacht. Opvallend, want een vrouwelijke artiest heeft nog nooit eerder tijdens de VMA’s de award voor Best Rock Video gewonnen. Ariana Grande en Iggy Azalea wonnen de award Best Pop Video voor hun nummer Problem.  De award voor Best Female Video ging naar Katy Perry en Juicy J voor hun nummer Dark Horse.

Verschillende celebs reikten de awards uit, maar degene die absoluut de show stal was de 2-jarige dochter van Beyoncé. Blue Ivy mocht samen met papa Jay-Z de Michael Jackson Video Vanguard Award uitreiken aan mama Beyoncé, so cute!

Zie hier de mooiste outfits van de celebs.
In plaats van gekke prints kozen de celebs deze keer voor één kleur.

All Red – Chloe Moretz, Rita Ora, Demi Lovato

All White – Iggy Azalea, Kesha, Jordin Sparks

All Black – Jessie J, Miley Cyrus, Lucy Hale

(Bron foto: JustJared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.