Home Celebs Celeb News Werkt Justin Timberlake aan een nieuw album?

Werkt Justin Timberlake aan een nieuw album?

Justin Timberlake
Foto: @justintimberlake (Instagram)
Het ziet ernaar uit dat we eindelijk weer een nieuw album van Justin Timberlake mogen verwachten! De 35-jarige popzanger postte op een week tijd twee foto’s vanuit de studio met niemand minder dan producers Pharrell Williams en Timbaland.

Dit jaar nog een nieuwe cd?

Het is al van The 20/20 Experience uit 2013 geleden dat Timberlake nog nieuw werk uitbracht: hoog tijd dus voor een vierde soloalbum, Justin! De Suit & Tie-zanger staat erom bekend lange pauzes tussen zijn albums in te lassen. Zo zit er zeven jaar (!) tussen Futuresex/Lovesounds en The 20/20 Experience.

Maar de foto’s op zijn Instagram geven ons toch een sprankeltje hoop. Vorige week postte hij een kiekje vanuit de opnamestudio met Pharrell Williams, waarmee hij voor zijn eerste cd Justified o.a. Like I Love You, Señorita en Rock Your Body schreef.

Currently…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

En vanochtend stuurde hij deze foto met Timbaland de wereld in. De twee artiesten go way back. Zo bedacht de producer de lyrics voor o.a. Cry Me A River en Give It To Me. 

Currently…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Justin gaf weinig uitleg bij zijn foto’s. Afwachten wat hij voor ons in petto heeft dus … En hopen dat hij zijn nieuwe cd dit jaar nog uitbrengt. Don’t leave us hanging, J.!

Nog meer nieuws uit de muziekwereld:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.