Home Celebs Celeb News WHUT?! ’13 Reasons Why’-acteurs posten super gemene comments over Selena Gomez

WHUT?! ’13 Reasons Why’-acteurs posten super gemene comments over Selena Gomez

13 Reasons Why
Foto: Reporters
Iedereen weet dat Selena Gomez de populaire Netflixserie ’13 Reasons Why’ regisseerde. Ze liet bovendien matching tatoeages zetten met twee acteurs van de serie, dus je zou denken dat ze goed overeenkomen. Maar waarom posten Ross Butler (Zach Dempsey) en Justin Prentice (Bryce Walker) dan gemene dingen over de zangeres op Instagram?

Slechte actrice en bedrieger?

Woensdag merkten fans een rare comment op onder een Instagramfoto van Selena. Justin Prentice, de acteur die Bryce speelt, schreef: ‘Zo blij dat jij onze serie regisseert #zijdienietkunnenacterenmoetenregisseren #kenjeplaatsschatje ???’. Met die reactie zou Justin insinueren dat Selena niet kan acteren. Gemeen, right?

Vreemd genoeg schreef ook Ross Butler, oftewel Zach, iets super grof op Instagram, maar dan onder een foto van Selena’s vriendje The Weekend. Hij doet de zanger geloven dat Sel hem bedroog op de set van ’13 Reasons Why’! Whaaat?! 

Maar niets is wat het lijkt. Ross en Justin stelden de Selenators gelukkig via Twitter snel gerust: zij hadden die lelijke comments helemaal niet geschreven. Dat deden hackers.

Er is dus helemaal geen drama tussen Selena en de ’13 Reasons Why’-cast. Fjoew!

Meer ’13 Reasons Why’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.