Home Celebs Celeb News Whut?! Justin Bieber is weer super gemeen tegen z’n fans

Whut?! Justin Bieber is weer super gemeen tegen z’n fans

Foto: Reporters
Justin Bieber is al een tijdje van ‘t padje aan het gaan, maar nu maakt hij het toch héél bont. Alsof hij nog niet genoeg haters heeft, maakt de ‘Let Me Love You’-zanger nu weer z’n trouwe Beliebers boos…

Say what?!

Na een optreden in Duitsland stonden enkele enthousiaste fans Biebs buiten op te wachten, maar die was duidelijk not in the mood for a talk. Hij liep hen gewoon voorbij, maar niet zonder een paar heel gemene woorden te mompelen. Versta jij wat hij zegt?

https://twitter.com/yesimoprah/status/779753770548801536?ref_src=twsrc^tfw

We zijn niet 100% zeker – maar toch zo’n 98% – maar volgens ons zegt BiebsYou guys suck’. What the hell?! Is dat een manier om te praten tegen je fans, diegenen die je succes mogelijk maken? De teleurstelling en shock van de arme meisjes is dan ook duidelijk te horen in de video. Misschien een idool kiezen dat wel dankbaar is voor jullie, girls? It’s too late now to say sorry, toch?

Justin aangevallen

Hoewel het in no way een excuus is om uit te vliegen tegen je fans, is het mogelijk dat Justin slechtgezind was door een eerder voorval in een nachtclub in Munchen. Daar werd hij aangevallen door een man die hem bij z’n T-shirt greep en hem dan duwde.

https://twitter.com/PopCravePolls/status/780091327421743108

Daar komt nog eens bij dat Justin en Sophia Richie vorige week nog uit elkaar gingen en hij daardoor misschien ook een beetje in de put zit. Laat ons hopen dat hij volgende week in het Sportpaleis wél goedgezind is…

Meer celeb drama:

VIDEO: Gigi Hadid deelt elleboogstoot uit aan man die haar zomaar vastgrijpt

Wow: haalde Gregg Sulkin net uit naar de nieuwe relatie van z’n ex Bella Thorne?

Bella Hadid valt op de catwalk maar heeft de zaligste reactie

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.