Home Celebs Celeb News WOW: inspireerde K3 zich voor de video van ‘Piña Colada’ op ‘High...

WOW: inspireerde K3 zich voor de video van ‘Piña Colada’ op ‘High School Musical’?

K3
Foto: Twitter @margauxdurnez

K3 heeft met ‘Piña Colada’ sowieso een dikke zomerhit te pakken, en de bijhorende videoclip is al even leuk. Alleen…komt het hele sfeertje je niet bekend voor? Een K3-fan merkte gelijkenissen met een scène uit ‘High School Musical 2’ op en de screenshots geven haar allesbehalve ongelijk!

K3 vs. Sharpay Evans

Zag je de nieuwe clip van K3 nog niet? Bekijk ‘m hier snel even. Opgepast: ‘Piña Colada’ zal voor de rest van de dag in je hoofd zitten.

Fans van de ‘High School Musical’-films herinneren zich waarschijnlijk nog wel de zwembandscène in de tweede film, wanneer Sharpay een lied afsteekt over hoe fabulous haar zomervakantie wel niet wordt.

Wel, Twitter-gebruiker en K3-fan Margaux Durnez maakte enkele screenshots uit beide clips en zette ze naast elkaar. Het resultaat is best zotjes! (Even op de tweet en de foto’s klikken en je ziet het.)

De badmutsen, de ligbedden in een rondje, Hanne op een ligstoel die opzij in de camera zingt met Klaasje en Marthe naast haar en Klaasje vanuit bovenaanzicht op een pool float: kan dit nog toeval zijn? Misschien wel, misschien niet. Het is ook gewoon mogelijk dat Hanne, Klaasje en Marthe net als ons fan waren (oké, zijn) van ‘High School Musical’ en zich daarom lieten inspireren door hun idolen. Imitatie is de mooiste vorm van vleierij, nietwaar?

Meer HSM:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.