Home Celebs Celeb News YASSS: Little Mix gaat waarschijnlijk een film of serie uitbrengen over hun...

YASSS: Little Mix gaat waarschijnlijk een film of serie uitbrengen over hun levens

Kaarsjes branden dat dit er komt, Mixers!

Little Mix
Foto: Photo News

Mixers mogen een vreugdedansje doen, want hun favoriete girl group Little Mix is serieus in gesprek over een film of serie over hun leventjes als supersterren! Volgens de meiden hebben ze al veel verrassende, zotte beelden die nog nooit iemand zag. CAN. NOT. WAIT!

Plannen

We willen jullie geen valse beloftes doen: er is nog niets officieel vastgelegd. Maar – het is een grote maar – in een recent interview met The Daily Telegraph zeiden de meiden wel het volgende over eventuele film- of serieplannen: ‘We hebben er al veel over nagedacht. We zijn erover in gesprek, maar het moet helemaal juist zitten.’Volgens Jesy heeft de groep ook al veel beeldmateriaal liggen om mee te werken. ‘We hebben echt al superleuke beelden die niemand ooit heeft gezien. Er zitten dingen tussen waarvan je nooit zou denken dat Little Mix zo kan zijn.’ Dat klinkt veelbelovend, toch?! Laat ons hopen dat een of andere filmproducten met een supergoede deal komt en dat de meisjes snel toehappen.

‪when your mates aren't normal but you accept them anyways

A post shared by Little Mix (@littlemix) on

Nieuw album

En er is nog meer goed nieuws, want nu hun tour erop zit kunnen de meiden van Little Mix ein-de-lijk beginnen schrijven aan een nieuw album! ‘We gaan nu op writing camp‘, vertellen ze in hetzelfde interview. ‘We zijn al aan het bedenken hoe we iets beter gaan maken dan ‘Glory Days’, maar het zal niet makkelijk worden.’ Wij geloven in jullie, Little Mix, make us proud!

Meer Little Mix:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.