Home Celebs Celeb News YESSS: ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gaat in nieuwe serie spelen

YESSS: ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gaat in nieuwe serie spelen

Lucy Hale
Foto: Instagram @lucyhale
De laatste tien afleveringen van ‘Pretty Little Liars‘ worden vanaf april uitgezonden. Snif! Maar lang hoeven we de girls niet te missen, want actrice Lucy Hale zal nadien al te zien zijn in een andere serie! Woehoe! 

Yep, er zullen sowieso een paar tranen vallen als we in onze zetel zitten voor de allerlaatste aflevering van ‘Pretty Little Liars‘. We nemen dan afscheid van Aria en co, maar gelukkig hoeven we niet iedereen even hard te missen. Actrice Lucy Hale zal bijvoorbeeld al snel terugkeren naar ons televisiescherm.

Nieuwe serie 

Lucy Hale zal de hoofdrol spelen in de nieuwe serie ‘Life Sentence‘. Het nieuwe programma gaat over een jonge vrouw die ontdekt dat ze kanker heeft. Blijkbaar heeft ze niet lang meer te leven en daarom wil ze nog van alles – goede én slechte dingen – doen. Na een tijdje komt ze te weten dat ze helemaal niet ziek was. Maar nu moet ze wel leven met de moeilijke keuzes die ze heeft gemaakt. Kortom, drama à volonté!

Lucy is enorm blij met de kans en ze is helemaal klaar voor het nieuwe avontuur. Hopelijk kunnen wij de serie snel in België zien!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.