Home Celebs Celeb News OH LA LA: Zendaya is opnieuw gespot met ‘Euhporia’-collega Jacob Elordi

OH LA LA: Zendaya is opnieuw gespot met ‘Euhporia’-collega Jacob Elordi

Al probeerde Jacob wel onherkenbaar te blijven...

© Getty

Nu Zendaya haar Tommy Hilfiger-collectie officieel heeft voorgesteld tijdens New York Fashion Week heeft de 23-jarige schone duidelijk weer tijd om zich op haar sociale leven te focussen. Of moeten we zeggen haar liefdesleven? Jawel, de actrice werd opnieuw gespot met haar ‘Euphoria’-collega Jacob Elordi.

Het is het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly die een getuige wist te spreken. Hij of zij vertelt hoe de twee samen naar de film gingen in de Sherman Oaks Galleria in Los Angeles. ‘Jacob en Zendaya waren duidelijk alleen’, klinkt het. Jacob zou daarbij naar verluidt geprobeerd hebben onherkenbaar te blijven door een grote hoed in de strijd te gooien. Blijkbaar was die dan toch niet groot genoeg, want die date doet te geruchten dat Zendaya en Jacob officieel aan het daten zijn alleen maar oplaaien.

Meer dan collega’s? 

Dat de twee wel eens officieel aan het daten zouden kunnen zijn, komt dan ook niet meteen als een verrassing. Zo werden Zendaya en Jacob eind augustus al samen gespot tijdens een vakantie in Griekenland. Op een vakantiefoto van een Instagramgebruiker was namelijk te zien hoe ze samen de Akropolis van Athene bezochten. En Zendaya keek daarbij niet meteen ongelukkig. De twee hebben bovendien heel wat tijd samen gespendeerd tijdens de opnames van Euhporia. En dat dat wel eens tot meer kan leidden wist Jacob al als geen ander aan te tonen. Hij vormt (of moeten we zeggen vormde?) een koppel met ‘The Kissing Booth’-tegenspeelster Joey King. Hoewel de twee hun breuk nooit hebben bevestigd werd Joey vorige maand wel al knuffelend gespot met een nieuwe jongen. To be continued

View this post on Instagram

Damn bae never lets me get a pic alone

A post shared by Easy (@itsm.e.z) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.