Home Celebs Celeb Style & Beauty WOW: Cara Delevingnes korte coupe krijgt alweer een nieuw supercool kleurtje

WOW: Cara Delevingnes korte coupe krijgt alweer een nieuw supercool kleurtje

Cara Delevingne
Foto: Photo News

Er zijn niet veel meisjes die hun haren zouden durven afscheren zoals Cara Delevingne deed voor een nieuwe film. Maar de coole korte coupes waarmee ze de laatste weken op de rode loper van ‘Valerian’ verschijnt, doen ons toch overwegen er ook eens de schaar in te zetten. Cara’s laatste nieuwe kapsel is echt #hairgoals!

Elke dag anders

Cara’s haar is al flink gegroeid sinds ze het helemaal afschoor, en ondertussen rockt ze een soort pixie cut. Het model/actrice bewijst met haar verschijningen op de verschillende rode lopers voor de net uitgekomen film ‘Valerian’ – waarin ze een bad ass heldin speelt – dat kort haar écht niet saai hoeft te zijn. Cara – of beter gezegd: haar kapster –  speelt met kleurtjes, glitters, accessoires en zelfs een soort metallic verf om elke keer met een originele coupe voor de dag te komen. Het kapsel dat ze donderdag in Mexico City showde is onze ultieme favoriet: Cara’s haar was roze met een soort metallic schijn. SO. PRETTY ?.

Check ook Cara’s andere kapsels. Wij willen ook een persoonlijke hair stylist!

Een eigen kapster zal nog niet voor nu zijn – later misschien, wanneer we rijk zijn – maar een tijdelijk kleurtje in je haar zoals Cara kan je wel krijgen. In een nieuwe FashionistaVlog test Lynn de Colorista-sprays van L’Oréal uit én geeft ze enkele washouts weg. Zeker checken!

Meer haarinspiratie van de celebs: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.