Home Celebs Celeb Style & Beauty Deze lippenstift gebruikt ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart dagelijks

Deze lippenstift gebruikt ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart dagelijks

En je kan hem ook bij ons vinden!

Lili Reinhart
Instagram: lilireinhart

Lili Reinhart heeft normaal gezien een heel team van make-upartiesten achter haar, maar door haar ervaringen op de set van ‘Riverdale’ heeft de actrice heel wat geleerd over make-up. In een video voor Vogue toont ze haar fans hoe ze zich opmaakt én laat ze ons haar favoriete producten zien. Watch and learn!

Ben jij helemaal verliefd op de natuurlijke look van Lili Reinhart? Zet je dan eventjes neer, want de ‘Riverdale’-actrice toont in onderstaande tutorial hoe ze zich graag opmaakt. In tegenstelling tot Kylie Jenner (sorry, meid!) heeft ze geen 37 stappen nodig en gebruikt ze maar enkele producten.

Lili concentreert zich vooral op de basics. Zo gebruikt ze een foundation om haar huid te egaliseren en haar oneffenheden weg te werken. Vervolgens brengt ze haar wenkbrauwen in model, geeft ze haar gezicht opnieuw wat kleur met een beetje blush en gebruikt ze een perzikkleurige oogschaduw op haar bewegend ooglid. Redelijk simpel, dus!

Om haar make-uplook af te werken, gebruikt ze een lippenstift die aanleunt bij haar eigen lipkleur. Haar favoriete exemplaar van het moment? Dat is ‘Brave’ van MAC Cosmetics. Het is trouwens ook de lievelingskleur van redactrice Sandie. Klik hier om de favoriete lipsticks van onze andere redactrices te leren kennen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.