Home Celebs Celebrity Beauty GQ Men of the Year Awards

GQ Men of the Year Awards

Eén keer per jaar staan alle spotlights op de mannen gericht. Gisteren waren de GQ Men of the Year Awards in Londen. Check hier wie er in de prijzen vielen en hoe de heren eruit zagen.

Voor de mannen zijn het dé awards van het jaar. Toch ging de eerste award naar een dame, namelijk de award voor Vrouw van het Jaar. Kim Kardashian sleepte deze in de wacht en was dolgelukkig met haar award. De realityster bedankte haar hubby Kanye West, omdat hij haar elke dag behandelt als de Vrouw van het Jaar.

De award voor Man van het Jaar ging naar 21 Jumpstreet-acteur Jonah Hill. De hottie Douglas Booth nam de award voor Meest Stijlvolle Man mee naar huis en Pharrell Williams werd heel happy toen hij de award voor Solo Artiest in ontvangst nam. Ook ging er een award naar Colin Firth voor Leading Man, nam Jamie Dornan de Nieuwkomer Award mee naar huis en is Benedict Cumberbatch de Acteur van het Jaar.

Naast de awards waren de outfits minstens zo belangrijk. In hun op maat gemaakte pakken waren de heren hotter dan hot. Ligt het aan ons of is het hier zo warm?

Jamie Dornan – Gerard Butler – Eddie Redmayne

GQ-awardsNaamloos-1

Douglas Booth, Chace Crawford – Sam Smith

intro-GQ-awards--1 Natuurlijk draait het om de mannen, maar de vrouwen mogen toch niet helemaal vergeten worden. Zie hier een paar ladies in de mooiste outfits.

Natalie Dormer – Ellie Goulding – Kim Kardashian

Tekst-GQ-1

Rita Ora – Cara Delevingne – Jessie J

teks-GQ-1

(Bron foto’s: Just Jared/ Zimbio)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.