Home Celebs Celebrity Beauty AHA: dit is het ultieme redmiddel bij puistjes volgens Lucy Hale (en...

AHA: dit is het ultieme redmiddel bij puistjes volgens Lucy Hale (en wij testen het vandaag nog)

Haar tip lijkt misschien absurd, maar is eigenlijk geniaal.

Lucy Hale
Photo News

Kleimaskers, tandpasta, reinigende gels, … Wij probeerden al zowat álles wat er te vinden is om van die verdomde puistjes af te geraken. Maar de merkwaardige tip van Lucy Hale (29) kenden we nog niet.

Op het scherm en op evenementen zien we Lucy Hale steeds met flawless skin, maar ook op de leeftijd van 29 heeft de ‘Pretty Little Liars‘-ster nog wel eens last van een puistje.

In eerdere interviews onthulde Lucy dat ze zweert bij de Deep Cleansing Oil van DHC (€ 17,90 bij Ici Paris XL) en haar Cleansing Brush van Clarisonic. Wanneer ze dan toch een puistje heeft, behandelt ze de kleine fucker niet met klei of tandpasta, maar wel met… Red Bull. Jawel.

Red Bull voor het slapen gaan

‘Mijn puistjes aan het koelen met Red Bull voor ik ga slapen. Probeer het. Je zult het geweldig vinden’, schreef Lucy bij onderstaande foto die ze deelde via Instagram Stories.

Het lijkt misschien absurd, maar ijs – of in dit geval een gekoeld drankje – kan puistjes doen ontzwellen. Indien je geen blikje frisdrank in huis hebt, kan je een ijsblokje in een papieren zakdoekje wikkelen. Houd het ijsblokje telkens zo’n 20 à 30 seconden tegen je puistje en herhaal dit enkele keren doorheen de dag. Niet alleen zal de puist ontzwellen, het verkleint ook de kans dat hij zal ‘rijpen’ en dus zal openbarsten.

Merci voor de tip, Lucy!

Nog meer Lucy: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.