Home Celebs Celeb News ZIEN: Charlie Puth onherkenbaar in nieuwe videoclip voor ‘Cheating on You’

ZIEN: Charlie Puth onherkenbaar in nieuwe videoclip voor ‘Cheating on You’

Charlie, ben jij dat?!

charlie puth
© Getty Images

Wie Charlie Puth zegt, denkt meteen aan zijn warrige, bruine lokken. Maar mocht je de 27-jarige singer-songwriter vandaag op straat voorbijlopen, zou je hem niet herkennen. In de videoclip voor z’n nieuwe single ‘Cheating on You’ is hij namelijk te zien met een korte blonde coupe en wij zijn shooketh!

Begin juni deelde Charlie Puth voor het eerst een foto van z’n nieuwe look op Instagram. Heel wat fans staken niet onder stoelen of banken dat ze er even aan moesten wennen.

View this post on Instagram

remember me?

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gisteren liet de 27-jarige muzikant de videoclip voor z’n nieuwe single ‘Cheating on You’ op de wereld los én verraste hij z’n fans met opnieuw een opvallend kapsel: Charlies haar is nu niet alleen kort, maar ook blond! In de clip zien we hem door een regenachtig New York wandelen.

Om voorbarige conclusies voor te zijn, plaatste de popster een disclaimer aan het begin van de clip. ‘Dit nummer gaat niet over een persoon, maar over een gevoel dat ik nog nooit heb gehad.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.