Home Celebs Celeb News Charlotte Leysen stopt als Ketnet-wrapper en gaat op zoek naar opvolger

Charlotte Leysen stopt als Ketnet-wrapper en gaat op zoek naar opvolger

Charlotte Leysen: 'Ketnet heeft me zoveel mooie, knotsgekke en avontuurlijke momenten gegeven.'

charlotte leysen
© VRT

Na acht jaar heeft Charlotte Leysen besloten om afscheid te nemen van haar rol als Ketnet-wrapper. Dat nieuws kondigde ze vanmorgen zelf aan bij Marathon-radio bij MNM. Deze zomer gaat ze samen met de Ketnetters op zoek naar een geschikte opvolger.

Charlotte Leysen is heel blij dat ze de droomjob van Ketnet-wrapper de afgelopen acht jaar heeft mogen uitoefenen. ‘Ketnet heeft me zoveel mooie, knotsgekke en avontuurlijke momenten gegeven. Ik neem ze allemaal mee in mijn rugzak’, vertelt Charlotte in haar statement.

Nieuwe avonturen

Welk avontuur de 31-jarige als volgende tegemoet gaat, is nog niet duidelijk, maar ze kijkt er alleszins met volle goesting naar uit. ‘Het wordt het stilaan tijd om mijn vleugels uit de slaan. Voor elke deur die sluit, gaat er een nieuwe open. Ik kijk alle avonturen tegemoet!’

Charlotte stopt vanaf het najaar 2019 bij Ketnet en moet tegen dan dus een geschikte opvolger vinden. Dat zal ze doen met de hulp van de Ketnetters en de zoektocht zal dit jaar uitgezonden worden op het televisiekanaal. Ken je iemand die helemaal perfect zou zijn voor de job als wrapper? Inschrijven kan hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.