Home Celebs Celeb News ‘Outer Banks’-acteur Chase Stokes doet blijken dat hij en Madelyn Cline aan...

‘Outer Banks’-acteur Chase Stokes doet blijken dat hij en Madelyn Cline aan het daten zijn

Hij postte een foto van een romantische stranddate en schreef eronder 'Cats outta the bag ❤️'. 

outer banks koppel
© Jackson Davis via Netflix

Vaak slaat de vonk tussen acteurs ook in het echte leven over. Denk maar aan Ian Somerhalder en Nina Dobrev uit ‘The Vampire Diaries’ of Cole Sprouse en Lili Reinhart uit ‘Riverdale’. En als we Instagram mogen geloven, zijn ook ‘Outer Banks’-acteurs Chase Stokes en Madelyn Cline nu samen!

Chase Stokes deelde zopas twee foto’s op Instagram die doen blijken dat hij en zijn ‘Outer Banks‘-collega Madelyn Cline al een tijdje aan het daten zijn. Niet per se door de beelden, maar vooral door de caption onder de post. Onder de foto’s waarop hij en Madelyn een romantische date aan het strand lijken te hebben, schreef hij namelijk het volgende: ‘Cats outta the bag ❤️’. Wat wil zeggen dat het geheim geweten is.

View this post on Instagram

cats outta the bag ❤️

A post shared by stokes, chase here i am (@hichasestokes) on

Madelyn deelde Chase’s post in haar Instagram Stories en reageerde er ook onder met ‘Topper punching the air rn’ en ‘I’ve fallen and I can’t get up’. Ook hun ‘Outer Banks’-collega’s Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey en Jonathan Daviss plaatsten een reactie onder de foto’s.

1 / 2
Instagram @hichasestokes
Instagram @hichasestokes
Instagram @hichasestokes
Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokes
Instagram @hichasestokes

Zijn Chase Stokes en Madelyn Cline echt samen?! Of proberen ze hun fans te misleiden? We weten dat de cast nogal graag eens gek doet. Hoe dan ook zijn ze ook in real life echt te schattig voor woorden. Fingers crossed dat we binnenkort een cute foto van hen samen zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.