Home Celebs Celeb News Deze ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrices zien een date met Noah Centineo zitten

Deze ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrices zien een date met Noah Centineo zitten

'Noah Centineo, zoek me op. Ik ben helemaal van jou, glijd in die dm's'.

Noah Centineo
Isopix

Noah Centineo is voor velen momenteel dé knapste en leukste celeb van Hollywood. En dat vinden blijkbaar ook de andere Netflixsterren. Drie ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-actrices hebben namelijk toegegeven dat ze de acteur wel zien zitten. Een van hen heeft hem zelfs op date gevraagd. OMG!

Noah Centineo was onlangs te gast bij Entertainment Tonight. Daar kwam hij te weten van welke celebs hij een celebrity crush is. Wat bleek? Drie ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-actrice zijn stapelgek op de acteur! Zo had KiernanSabrina SpellmanShipka de volgende boodschap voor hem: ‘Noah Centineo, zoek me op. Ik ben helemaal van jou, glijd in die dm’s’. Daarnaast vond JazRosalind WalkerSinclair de acteur cute en wil ze met hem gerust op date.

Abigail ‘Dorcas’ F. Cowen

En AbigailDorcasF. Cowen? De knappe roodharige vroeg de acteur gewoon vlakaf mee op date: ‘Noah Centineo, wil jij met mij op date gaan?’ En heel toevallig is net Abigail zijn favoriet: ‘Dat is Abi! Ze was ook op “The Fosters”. Zij is mijn favoriet.’ Dus natuurlijk wil Noah met haar op date gaan. Nu hopen we dat het er ook effectief van komt. Ze zouden zo schattig zijn samen!

Bekijk het lieve clipje zelf vanaf minuut 4:05.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.