Home Celebs Celeb News OMG: deze ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteur deed eigenlijk auditie voor de rol...

OMG: deze ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteur deed eigenlijk auditie voor de rol van Jughead in ‘Riverdale’

Kan jij je hem naast Betty Cooper voorstellen?

Jughead
Warner Bros. Entertainment

We wisten al dat Kiernan Shipka auditie deed voor de rol van Betty Cooper in ‘Riverdale. Nu blijkt dat ook een andere ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-acteur auditie deed voor een rol in de serie. Chance Perdomo ging namelijk voor de rol van Jughead Jones!

Eerlijk gezegd kunnen wij ons echt geen andere Jughead Jones meer inbeelden. We zijn dan ook heel blij dat de rol naar Cole Sprouse is gegaan. Toch waren er heel wat andere gegadigden voor de rol in ‘Riverdale‘, onder wie ook ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-acteur ChanceAmbrosePerdomo.

Zoals we weten, kreeg hij de rol van Jughead dus niet, maar zijn auditie zorgde er wel voor dat hij bij ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ terechtkwam. Aan Hollywood Reporter vertelde uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa dat hij zo onder de indruk was van de auditievideo van Chance voor ‘Riverdale’, dat hij de rol van Ambrose schreef met de acteur in zijn achterhoofd. Wow!

Dualiteit 

Zelf is Chance heel blij met de rol van Ambrose, vertelde hij aan TV Insider: ‘Ik hou van zijn twee kanten. Hij is een oude ziel in het lichaam van een jonge man. Dus dat is heel leuk om te spelen, maar ook interessant om te voelen waar hij is geweest, wat hij heeft gedaan in zijn leven en waar zijn problemen vandaan komen. Hij heeft veel warmte en liefde, vooral voor zijn familie. Bovendien heeft hij een groot en goed hart, en een heel vriendelijke ziel. Maar tegelijkertijd kan hij vals zijn en daarom zit hij soms behoorlijk met zichzelf in de knoop.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.