Home Celebs OMG: Chloë Moretz is samen gespot met ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien

OMG: Chloë Moretz is samen gespot met ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien

Zijn ze gewoon vrienden of is er meer aan de hand?

Chloë Moretz

Begin mei kwamen we erachter dat Brooklyn Beckham Chloë Moretz inruilde voor een nieuwe vriendin. Nu ziet het ernaar uit dat ook de ‘If I Stay‘-actrice doorgaat met haar leven. Ze werd namelijk gespot met ‘Teen Wolf‘-acteur Dylan O’Brien!

Ja hoor, Chloë Moretz is one lucky girl. Zij was namelijk op stap met ‘The Maze Runner‘-acteur Dylan O’Brien! De twee celebs werden samen gespot bij restaurant The Nice Guy in Hollywood. Chloë kwam als eerste buiten, en haar chauffeur vroeg nog ‘Alleen jij?’. Niet lang daarna stapte Dylan in de auto. Samen gingen ze verder naar nachtclub Beauty & Essex.

Begin april werd Chloë’s ex Brooklyn Beckham al kussend gespot met playboymodel Lexi Wood en eind mei kwam aan het licht dat hij samen zou zijn met een ander meisje, genaamd Lexy Panterra. Wat er precies gebeurd is tussen hem en Chloë is niet duidelijk. Ook Dylan O’Brien had een vriendin. Hij was samen met Britt Robertson, maar het koppel zou in januari uit elkaar gegaan zijn.

Crush

In 2011 gaf Dylan O’Brien nog toe dat hij een crush had op de ‘If I Stay’-actrice. ‘Ik wil een speciale shoutout geven aan Chloe Moretz, want ze is de stoerste kleine kanjer die ik ooit heb gezien. Wat ze deed in ‘Kick-ass’ is fantastisch en ik heb een crush op haar’, aldus de ‘Teen Wolf’-acteur. Maar toen hij er niet veel later achter kwam dat Chloë nog minderjarig was, trok hij zijn woorden al snel weer in. Oeps!

Vormen Chloë en Dylan hét nieuwe it-koppel? Of is het duo gewoon bevriend? Time will tell!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.