Home Celebs Celeb News Cole Sprouse spreekt op een hele mooie manier over breuk met Lili

Cole Sprouse spreekt op een hele mooie manier over breuk met Lili

'Ik zal me altijd gelukkig prijzen en koesteren dat ik de kans had om verliefd te worden.'

cole sprouse lili reinhart
© GETTY

De breuk tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart werd eind mei door zowel Skeet Ulrich als een anonieme bron bevestigd. Nu heeft ook Cole er iets over gedeeld. Hij postte een foto op Instagram en schreef in de caption iets over zijn ex-vriendin.

Het is nu écht officieel bevestigd: Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn al maanden uit elkaar. De ‘Riverdale’-acteur deelde woensdag een foto op Instagram van zijn collega en vertelde in de caption dat hij en Lili in januari uit elkaar gingen, maar er definitief een punt achter zetten in maart. ‘Wat een ongelooflijke ervaring heb ik gehad, ik zal me altijd gelukkig prijzen en koesteren dat ik de kans had om verliefd te worden.’

Cole verzekert iedereen ervan dat alle andere dingen die je hoort er niet toe doen. ‘Ik wens haar niets dan de grootste liefde en geluk bij het vooruitgaan. Dit is alles wat ik erover zal zeggen, alles wat je hoort, doet er niet toe.’ Lili’s nieuwe film ‘Chemical Hearts‘ komt binnenkort uit en ook daar had haar ex iets over te zeggen. ‘Ook haar film komt binnenkort uit! Ik ben zeker dat ze er net zo ongelooflijk in is als in alle andere dingen die ze doet. Bedankt jongens ❤️.’ We’re not crying, you’re crying! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vijfde seizoen ‘Riverdale’

De opnames voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ gaan binnenkort terug van start. Wat dus wil zeggen dat Cole Sprouse en Lili Reinhart weer tijd met elkaar zullen doorbrengen. We zijn benieuwd of er dan weer verandering zal komen in hun huidige relatiestatus…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.