Home Celebs Celeb News Cole Sprouse wandelt als een orang-oetang en andere celebs met de gekste...

Cole Sprouse wandelt als een orang-oetang en andere celebs met de gekste talenten

Het babygehuil van Ariana Grande vinden wij een beetje eng...

gekste talenten
© Photo News

Iedereen is wel goed in iets en sommigen hebben ook coole, verborgen talenten. Bij je favoriete acteurs en zangers is dat niet anders. Zo kan Cole Sprouse bijvoorbeeld wandelen als een orang-oetang en kan Ariana Grande huilen als een echte baby. Benieuwd hoe dat eruit ziet en klinkt? En wil je weten welke celebs nog vreemde talenten hebben? Wij verzamelden de kunsten van je favoriete celebs.

Cole Sprouse

Cole Sprouse is een steengoede acteur én fotograaf, maar hij heeft daarnaast ook nog eens een hilarisch talent. Hij kan een orang-oetang nadoen en dat ziet er zo uit.

Ariana Grande

Dat Ariana Grande héél véél kan met haar stem weten we al langer. Maar dat ze ook kan klinken als een huilende baby? Creepy! Kijk het filmpje met je ogen dicht en je zou denken dat er een echte baby voor je weent.

Hailey Bieber

Het is geen talent om zelf te proberen, maar wat Hailey Bieber kan, is zo crazy dat het het vermelden waard is. Het model en de vrouw van Justin Bieber kan namelijk bierflesjes openen met haar tanden. Whaaat? Klinkt alleszins heel ongezond en vooral pijnlijk. Don’t try this at home, dus!

Kendall Jenner

Ariana Grande is niet de enige die iets kan nadoen. Kendall Jenner kan vogelgeluiden maken waar je instant vrolijk van wordt.

Justin Bieber

Er zijn sowieso nog veel mensen die een volledige Rubik’s kubus kunnen oplossen. Wij kunnen het niet en we blijven dus gefascineerd als we het iemand zien doen. Zanger Justin Bieber is er een echte pro in en kan zo’n kubus oplossen in amper twee minuten. Zot!

Heb jij coole talenten? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.