Home Celebs Cole Sprouse post foto met Lili Reinhart en het is de schattigste...

Cole Sprouse post foto met Lili Reinhart en het is de schattigste tot nu toe

Ze steken hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken.

Cole Sprouse
Photonews

Cole Sprouse en Lili Reinhart steken hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken. Integendeel, een occasionele post, reactie of tweet verschijnt weleens. Zo wenste Lili haar geliefde een gelukkige verjaardag op Instagram en postte ze onlangs een prachtige foto van hen tweeën. Dit keer is het Cole die een selfie op Instagram postte, en die is té cute.

Als er één koppel absolute goals is, zijn het wel Lili Reinhart en Cole Sprouse. Ze zijn allebei hi-la-risch, hebben een gevoel voor stijl en ze zijn allebei superknap. Conclusie: ze zijn gewoon een perfect match, zowel on screen als off screen. Nu heeft Cole een überschattige foto op Instagram gepost die ons helemaal warm maakt vanbinnen. In de blurry foto zie je het koppel naar elkaar toe leunen en helemaal stralen.

View this post on Instagram

It’s pretty, pretty late

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Knuffelend met bae

Ook Lili tweette een bericht dat bewijst dat het nog dik aan is tussen de twee ‘Riverdale’-acteurs. ‘Fashion week is leuk en zo, maar heb je ooit al een regenachtig weekend binnen doorgebracht, al knuffelend met je bae?’. Awww, dat klinkt inderdaad vééél beter. Zeker als je vriendje Cole Sprouse heet. #relationshipgoals

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.