Home Celebs Celeb News Cool: Arne uit ‘Thuis’ wordt het vriendje van Alex in ‘Ghost Rockers’

Cool: Arne uit ‘Thuis’ wordt het vriendje van Alex in ‘Ghost Rockers’

Ghost Rockers
Foto: Ketnet
Trouwe fans van Ketnet-programma ‘Ghost Rockers’ maakten in het derde seizoen kennis met Jules, een nieuw personage gespeeld door Michiel De Meyer. Die herken je misschien als Arne uit ‘Thuis’, waar hij de creep speelt die arme Olijf verschillende keren drogeerde. In ‘Ghost Rockers’ heeft hij een positievere rol, want daar wordt Jules samen met Alex het allereerste Studio 100-homokoppel.

Primeur

Wout Verstappen stelde zijn ‘nieuwe hubby’ zelf voor met een leuke selfie van hun tweeën op Instagram. Zijn personage Alex werd in de vorige seizoenen nooit echt opgevoerd als homoseksueel, maar aandachtige kijkers hadden waarschijnlijk wel al door dat hij niet op meisjes valt. Dat wordt in het derde seizoen dus overduidelijk, want Alex en Jules worden verliefd en zullen zelfs kussend te zien zijn. Een echte primeur voor Studio 100, maar geen minuut te vroeg, als je ‘t ons vraagt.

Vanaf vandaag nieuwe hubby op de buis! @michiel.demeyer Kom Maar Door! #Jules #GhostRockers #ItsGoingToBeFun

A post shared by Wout Verstappen (@wout_verstappen) on

Aanvaardbaar maken

Wout en Michiel vertelden tegen Het Nieuwsblad dat ze hopen dat hun verhaallijn helpt om homoseksualiteit ‘beter aanvaardbaar’ te maken, omdat het eigenlijk gewoon de normaalste zaak ter wereld is. ‘We worden in de serie ook nooit opgevoerd als speciaal koppel’, voegt Michiel toe. Mooi zo!

#Repost @verhulstmarie Wij hadden een leuke draaidag!

A post shared by Michiel de Meyer (@michiel.demeyer) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.