Home Celebs Celeb News COOL: je kan ‘Teen Wolf’-acteur Tyler Posey contacteren via zijn nieuwe app

COOL: je kan ‘Teen Wolf’-acteur Tyler Posey contacteren via zijn nieuwe app

Al moet je daar wel iets voor over hebben...

Tyler Posey
Foto: Tyler Posey-app

Ben je een grote fan van ‘Teen Wolf‘ én dan vooral van hoofdrolspeler Tyler Posey aka Scott McCall? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De acteur heeft nu namelijk zijn eigen app waarop je hem kan berichten sturen en veel persoonlijkere dingen te zien zal krijgen dan op zijn andere social-media-accounts. Zo cool!

Tyler Posey is meestal niet zoals andere celebs en dat is ook de reden waarom we hem zo graag hebben. Met zijn nieuwe gelijknamige app bewijst hij nog eens dat hij het contact met zijn fans héél belangrijk vindt. Via de officiële toepassing sta je namelijk nog dichter in contact met de ‘Teen Wolf‘-acteur.

Made a new app. Down load that shit. Think there's a link in my bio

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58) on

Persoonlijke Spotifyplaylist

Je kan reageren op foto’s, video’s en berichten die hij post, maar je kan ook zelf foto’s posten in het forum. Daarnaast bevat de app ook zijn persoonlijke Spotifyplaylist, zodat je naar dezelfde muziek als de acteur kan luisteren.  Op de toepassing zal hij ook sneak peeks zetten – die hij op zijn social media niet zal posten – van dingen waar hij mee bezig is!

Abonnement 

Het enige dat je moet doen is de app downloaden en inloggen met Facebook. Dan kan je zien wat de hottie en zijn fans allemaal posten. Jammer genoeg moet je een abonnement voor € 4,99 per maand nemen om echt alle inhoud te bekijken en op alles te kunnen reageren. Je moet er dus wel wat voor over hebben. Daarom is de applicatie dan ook voor zijn allergrootste fans.

Lucky fan

Om de lancering van zijn app te vieren geeft Ty aan een van zijn abonnees de kans om hem te ontmoeten in Los Angeles en samen met hem te jammen en te lunchen. Hij zal persoonlijk de lucky winner kiezen uit de fans die deelnemen.

Je kan de app gratis downloaden op iTunes of op Android.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.