Home Celebs Celeb News CUTE: Camila Mendes geeft haar relatie met Charles Melton zelf een shipname

CUTE: Camila Mendes geeft haar relatie met Charles Melton zelf een shipname

Nadat Vanessa Morgan hen 'Carmilla' noemde, verbeterde Camilla haar!

Camila Mendes
Instagram @charlesmelton

Camila Mendes maakte onlangs haar relatie met Charles Melton Instagram official door een schattige foto van hen tweetjes te posten. Nu heeft haar vriendje hetzelfde gedaan, en zo weten we meteen welke shipname de actrice verkiest. Meet Charmila!

Charles Melton postte een foto met zijn kersverse vriendin én ‘Riverdale’-collega Camila Mendes, met als onderschrift een rood hartje.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Charles Melton (@melton) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Natuurlijk kwamen er heel wat reacties op het schattige kiekje, waaronder enkele toppers van de andere ‘Riverdale’-sterren. Zo schreef Madelaine Petsch ‘Ik zit vlak naast je en zag je dit posten, en toch ben ik er een minuut later door geobsedeerd.’ Skeet Ulrich schreef ‘Prachtig!!! ❤️’. Cute!

‘Charmila’

Maar het is vooral de reactie van Vanessa Morgan die het meest zegt. Zij schreef namelijk ‘Carmilla’, waarmee ze dacht de shipname te hebben gevonden. Cami was er snel bij en verbeterde haar vriendin met ‘Charmila’. Jullie hebben de boodschap begrepen: ‘Charmila’ is de naam die we allemaal moeten gebruiken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.