Home Celebs Celeb News CUTE: deze ster uit ‘Divergent’ is verloofd

CUTE: deze ster uit ‘Divergent’ is verloofd

Photo News

Nooo, onze hartjes breken, want onze favoriete knapperd uit filmreeks ‘Divergent‘ vroeg zijn vriendin afgelopen weekend ten huwelijk. Yep, Miles Teller (30) is binnenkort een getrouwd man!

Verloofd tijdens safari in Afrika

De 30-jarige acteur, die je kent als Peter uit filmreeks ‘Divergent’, ging afgelopen weekend op één knie voor Keleigh Sperry (24), zijn vriendin sinds vier jaar. Dat maakte Sperry’s zus Christie York bekend op Instagram.

‘Deze twee hebben zich afgelopen weekend verloofd tijdens een Afrikaanse safari. Ik ben zo blij voor jullie!’ schreef York. Het verliefde koppel poseerde voor een verlovingsshoot tijdens de safari en maakte ook een selfie waarop Keleigh haar fonkelende ring aan de wereld toont.

‘Ze is geweldig’

Teller, die ook te zien was in ‘The Spectacular Now’, ‘Whiplash’ en ‘Fantastic Four’, wist al langer dat zijn de ware was. ‘Ze is geweldig’, vertelde hij E! News in 2015. ‘Dankzij haar kan ik me volledig concentreren op acteren en wat ik wil doen. Ze kan me bezoeken op de set zonder dat ze me van mijn werk afleidt.’

divergent

Hoewel hun langeafstandsrelatie een uitdaging kan zijn, slaagt het koppel er toch in om die te doen werken. ‘We facetimen veel en ze bezoekt me vaak op de set.’ Keleigh voelt zich intussen helemaal thuis in Hollywood. Zo is ze erg close met actrices Nina Dobrev (‘The Vampire Diaries’), Jessica Szhor (‘Gossip Girl’) en Shailene Woodley, Tellers tegenspeelster in ‘Divergent’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.