Home Celebs Celeb News CUTE: deze ster uit ‘Wizards of Waverly Place’ gaat trouwen

CUTE: deze ster uit ‘Wizards of Waverly Place’ gaat trouwen

Wizards of Waverly Place
Foto: We Heart It
Voor Selena Gomez en Abęl Makkonen Tesfaye – aka The Weeknd – zou het misschien wat vroeg zijn, maar Selena’s ‘Wizards of Waverly Place‘-collega David Henrie (27) is wél helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen. Hij vroeg zijn vriendin afgelopen weekend ten huwelijk op de meest romantische manier everr. 

‘Ik kan niet wachten om getrouwd te zijn’

‘Ik heb de eer groot nieuws met jullie te delen: ik ben officieel verloofd met mijn beste vriendin :-)’, met deze ontroerende woorden kondigde David Henrie – aka Justin Russo uit Nickelodeon-serie ‘Wizards of Waverly Place’ – zijn verloving aan met Maria Cahill. Gezien de 27-jarige acteur zijn privéleven altijd goed heeft afgeschermd, is niet geweten hoe lang de twee exact samen zijn. De eerste publieke foto’s van hen samen dateren van 2015. Maar dat hij zeker van zijn stuk is, is meer dan duidelijk. ‘Ik kan niet wachten om getrouwd te zijn’, zei hij nog op Instagram.

Hoe het allemaal begon…

Op de blog Blog De Los Angeles wilde de knappe acteur – die je misschien ook nog kent van de series ‘That’s So Raven’ en ‘How I Met Your Mother’ – wél kwijt hoe hij en zijn huidige verloofde elkaar leerden kennen. ‘We ontmoetten elkaar op een evenement waar we allebei moesten spreken. Ik vond haar zo slim en mooi! Ik werd erg zenuwachtig in haar bijzijn en wanneer ik zenuwachtig ben, kan ik erg awkward zijn. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen, maar dan merkte ik op dat ze het koud had en dus gaf ik haar mijn trui. Maar na het evenement gingen we ieder onze eigen weg.’

Bij onze eerste ontmoeting was ik zo zenuwachtig. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ze was zo slim en mooi! Héél awkward.

Gelukkig kon David – die van 2007 tot 2009 samen was met ‘Pretty Little Liars’-ster Lucy Hale (27) en in 2014 kort een koppel vormde met Selena Gomez (24) – via een gemeenschappelijke vriend aan Maria’s nummer geraken en voor hij het wist, waren de twee continu aan het sms’en. ‘Ik vond haar meteen erg slim en grappig. We hielden van dezelfde dingen, dezelfde films, … We zaten meteen op dezelfde golflengte.’

Het was Davids tante die hem aanspoorde om Maria, een leerkracht, te bellen en mee uit te vragen. Hun eerste date was meteen een schot in de roos en de rest is geschiedenis.

Wat hij zo geweldig vindt aan zijn kersverse verloofde? ‘Ik vroeg haar een keer hoe ze zichzelf in de toekomst zag en wat ze graag wou doen in het leven en ze zei: ‘Weet je wat? Wat ik altijd al heb gewild, is mama worden’ en ik dacht ‘Wel, dat is de meest belangrijke job in de wereld!’.’ Het koppel wil dan ook dolgraag kinderen en liefst zo snel mogelijk. ‘Kinderen zijn zoals bloemen, je kan er nooit teveel van hebben’, aldus David. Intussen oefent de acteur maar al te graag met zijn peetzoon.

Het huwelijksaanzoek

Ik wou iets heel speciaals doen. Iets waar we later op konden terugkijken en zeggen ‘Wow, dat was geweldig, niet?”, vertelde David aan de Blog De Los Angeles over het huwelijksaanzoek. Hij huurde een privéhelikopter en vloog samen met Maria naar het Californische eiland Catalina waar hij haar ten huwelijk vroeg in een kleine kapel. Wat Maria niet wist, was dat David ook haar familie en vrienden op het eiland had uitgenodigd. ‘Toen ze eerst haar ouders en daarna al haar broers en zussen zag, begon ze meteen te huilen. Ze was dolgelukkig en ik ook natuurlijk.’ Het koppel plant in april dit jaar nog te trouwen. Gefeliciteerd, David & Maria!

https://www.instagram.com/p/BMxQSOPgJMc/

Ook deze sterren stappen binnenkort in het huwelijksbootje: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.