Home Celebs Celeb News CUTE: dit is waarom ‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch zo open is over haar...

CUTE: dit is waarom ‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch zo open is over haar relatie

'Ik denk dat mijn generatie enorm cynisch is over liefde.'

Madelaine Petsch
Foto: Instagram @madelame

Terwijl Lili Reinhart en Cole Sprouse hun lippen stijf op elkaar houden over hun relatie, is Madelaine Petsch juist heel open over haar relatie met Travis Mills. En daar is volgens de ‘Riverdale‘-actrice een heel goede reden voor.

Al sinds het begin van hun relatie zijn Madelaine Petsch en Travis Mills heel open over hun relatie. Hij verschijnt regelmatig op haar sociale media, in haar YouTubevideo’s en op events aan haar zijde. En het koppel ziet er altijd superschattig en gelukkig uit!

Love wins

Nu heeft de ‘Riverdale‘-actrice in een interview met Glamour verklaard waarom ze zo open is over haar relatie. De reden zal je hart doen smelten. ‘Ik denk dat mijn generatie enorm cynisch is over de liefde. Ik ben een gigantische voorstander van het online tonen van mijn relatie, omdat liefde echt bestaat en ik vind het belangrijk voor onze generatie om te weten dat liefde alles overwint. Van wie je ook houdt, van wat je ook houdt, liefde zal altijd zegevieren.’ Oooh, cute!

Ze gaat verder: ‘Ik kom online zoveel mensen tegen die cynisch zijn over de liefde, dat ze nooit de ware zullen vinden, het lijkt net of het cool is geworden. Je hebt het niet nodig. Je kan zonder leven en je kan volledig onafhankelijk en gelukkig zijn. Maar je kan ook een fantastische, liefdevolle, warme relatie hebben, tussen twee mensen die volledig voor elkaar gaan. Geloof me: het bestaat!’

Cynische kijk

Ze geeft toe dat ze zelf een cynische kijk had voor ze Travis ontmoette: ‘Voor ik Travis ontmoette, heb ik mij een jaar zo gevoeld. Ik was single en ik praatte met niemand. En toen ontmoette ik hem en ik geloofde wat ze zeiden, wanneer je het weet, weet je het. En nu weet ik het.’

Oh my god! Hoe schattig is dit? Je hebt het gehoord: echte liefde bestaat en Madelaine wil dat jij dat weet.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.