Home Celebs Celeb News CUTE: heeft ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes een vriendje?!

CUTE: heeft ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes een vriendje?!

En nee, het is niet KJ Apa.

Camila Mendes
Reporters

We hoopten stiekem allemaal dat Camila Mendes en KJ Apa ook in het echte leven een koppel zouden vormen, maar dat lijkt dan toch niet te gebeuren. Al zou de ‘Riverdale‘-actrice wel de liefde bij iemand anders gevonden hebben. Cute!

Heeft Camila Mendes een vriendje? Het ziet ernaar uit van wel! De ‘Riverdale‘-actrice postte afgelopen weekend een schattige selfie met een onbekende man op haar Instagram Story en zette een hartje als caption.

Victor Houston

Na even zoeken, kwamen we erachter wie de lucky guy is: Victor Houston. Hij postte zelf een gelijkaardige foto met Camila op zijn story, maar dan wel zonder hartje.

En het is niet de eerste keer dat Victor op Camila’s Instagram verschijnt. Op 10 juni postte de actrice een foto waarop ze kussen krijgt op haar wang van twee jongens, van wie een haar nieuwe vriendje!

call me archie andrews

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat Camila en Victor gewoon vrienden zijn, maar het hartje doet ons toch anders vermoeden. Wij wachten geduldig op een kusfoto of bevestiging van het koppel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.