Home Celebs Celeb News CUTE: Justin Bieber neemt Selena Gomez mee naar zijn papa’s trouw

CUTE: Justin Bieber neemt Selena Gomez mee naar zijn papa’s trouw

Ze dragen matching outfits en zien er supergelukkig uit! 😍

Justin Bieber
Foto: Photo News

Justin Bieber en Selena Gomez pikken duidelijk weer de draad op waar ze waren gebleven. Ze spendeerden vorige week al intiem Valentijnsdag samen en nu blijkt ook dat Selena Justins plus one was op Jeremy Biebers trouw. Cute!

Je vriendin voorstellen aan de familie, of in dit geval opnieuw voorstellen, klinkt volgens ons toch wel héél serieus. En haar meenemen naar een trouw nog serieuzer! Het gaat duidelijk enorm goed tussen Justin Bieber en Selena Gomez. Hij nam haar namelijk mee naar het huwelijk van papa Jeremy.

Jamaica

Jeremy Bieber vroeg zijn vriendin Chelsey Rebelo in februari 2016 ten huwelijk, en nu, twee jaar later, maakten ze het eindelijk officieel. Het feest vond plaats in Jamaica en natuurlijk was zoon Justin samen met zijn vriendin hiervoor uitgenodigd. Jelena sprak af in Texas en nam samen het vliegtuig naar het eiland in de Caraïben.

Matching outfits

Er zijn ondertussen een heleboel foto’s opgedoken. Natuurlijk kan het koppel niet van elkaar af blijven en zien ze er supergelukkig en verliefd uit. En hun outfits matchen zelfs een beetje! De ‘Wolves‘-zangeres draagt een zalmroze jurk en de ‘Sorry‘-zanger koos voor een wit hemd met een roze strik en roze short.

We can’t handle this cuteness! 😍

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.