Home Celebs Celeb News CUTE: Keegan Allen schreef een megalieve afscheidstekst voor Troian Bellisario op Instagram

CUTE: Keegan Allen schreef een megalieve afscheidstekst voor Troian Bellisario op Instagram

Keegan Allen
Helaas pindakaas: het einde van ‘Pretty Little Liars‘ zit er nu écht aan te komen. En niet alleen wij vinden dat enorm jammer, maar de acteurs en actrices ook. Keegan Allen – die hottie Toby speelt in de serie – vond het bijzonder moeilijk om afscheid te nemen van tegenspeelster Troian Bellisario, die Spencer speelt. Daarom zette hij zijn gevoelens maar om in woorden.

Ode op Instagram

Het is enorm lief om te zien: Keegan Allen kan zijn gevoelens moeilijk te baas en schreef daarom een hele afscheidstekst op zijn Instagrampagina. De acteur postte een foto van Troian Bellisario en liet zijn gevoelens daaronder de vrije loop. Dat klonk ongeveer zo:

Op de foto zie je Troian – Spencer Hastings in de serie – die op de set gitaar zit te spelen. Keegan schreef het volgende onder de foto: ‘In deze laatste uren waarin we in de huid van onze personages kruipen, wil ik terugkijken op de liefde die ik voor je voel. Gisterenavond nam ik de tijd om écht naar je te kijken, om te zien wat voor persoon je bent geworden. Ik ben opgegroeid met je en ik heb zoveel van je geleerd. Dankzij jou ben ik een betere persoon geworden. Ik zal altijd naar je opkijken als een acteur omdat je zoveel geeft om het vak en omdat je oprecht bent in alles wat je doet. Ik hou van je, Troian Bellisario. En wanneer onze personages verdwijnen en we er niets meer aan kunnen doen, zal ik dankbaar zijn dat ik ze heb mogen vertolken, met jou aan mijn zijde om me te beschermen. Ik zal de subtiele momenten, de vluchtige blikken en deze hele ongelofelijke ervaring met jou missen.’

Tranen met tuiten

Excuseer, mogen we even een momentje terwijl we onszelf weer van de grond oprapen? Zo. Lief. Dat Keegan niet alleen een acteer-, maar ook een schrijftalent heeft, zie je meteen. De band tussen Spencer en Toby was al enorm hecht, maar die tussen Keegan en Troian is zo mogelijk nog hechter. #Spoby: jullie zullen altijd in ons hart blijven!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.