Home Celebs CUTE: Lucy Hale bevestigt relatie met collega Riley Smith (40) met lieve...

CUTE: Lucy Hale bevestigt relatie met collega Riley Smith (40) met lieve verjaardagswens

Het koppeltje kon Rileys verjaardag helaas niet samen vieren, want Lucy moest op de première van haar horrorfilm 'Truth or Dare' zijn.

Lucy Hale
© Belga

Met valentijn werden ze voor het eerst stiekem kussend gespot, maar nu lijkt het erop dat iedereen mag weten dat Lucy Hale en haar ‘Life Sentence’-tegenspeler Riley Smith samen zijn. De knappe acteur – die ogen 😍 – was donderdag jarig en omdat ze niet samen konden zijn, postte Lucy een boodschap voor haar boyfriend op Instagram waarin ze hem een ‘special human’ noemt. Dat is duidelijk, toch?

Happy birthday

Het is al zo’n twee maanden geweten dat er iets bloeit tussen Lucy en Riley, maar de verjaardagspost van de ex-PLL-actrice op haar Instagram story is de eerste bevestiging van een van de twee tortelduifjes zelf. Lucy deelde donderdag een schattige foto van hun tweeën met de boodschap ‘Gelukkige verjaardag, jij speciale persoon ❤’. Ze gooide er nog een grappig throwbackfoto van Riley achteraan, in wat – aan de outfit en het kapsel te zien – de jaren ’90 moeten zijn.

1 / 2
Verjaardagswens Lucy
Flashback Friday
Verjaardagswens Lucy
Verjaardagswens Lucy

Flashback Friday
Flashback Friday

De acteur werd donderdag 40 jaar en is dus heel wat ouder dan de 28-jarige Hale. Hoe dan ook, na deze posts is er volgens ons geen twijfel meer mogelijk: de twee werden verliefd op de set van de serie ‘Life Sentence’, een komische serie waarin hun personages een romance beleven, en zijn nu een koppel. Lucy was single sinds mei van vorig jaar, nadat het uit raakte met haar vriendje van twee jaar Anthony Kalabretta.

Monday’s

A post shared by Riley Smith (@rileysmithofficial) on

Truth or Dare

Het lijkt erop dat Lucy en haar nieuw lief helaas niet samen konden zijn om zijn verjaardag te vieren. Op Rileys Instagram story is te zien dat hij donderdag een partijtje golf speelde en cadeautjes kreeg van zijn mama, terwijl Lucy het heel druk had met de première van ‘Truth or Dare’ in Hollywood. De super scary horrorfilm waarin Lucy een hoofdrol speelt is vanaf vandaag in de cinema in de Verenigde Staten en werd donderdag met een fancy feest voorgesteld.

De ex-PLL-actrice verscheen met haar nieuwe roségouden lokken en een gothic geïnspireerde jurk en make-uplook op de rode loper, maar zonder haar vriendje aan haar arm. De actrice werd vergezeld door ‘Truth or Dare’-collega’s Tyler Posey, Sam Lerner en Violett Beane. Samen spelen ze een bende studenten die op spring break zijn in Mexico en daar in een ware nachtmerrie terechtkomen. Wij moeten helaas nog een tijdje wachten om mee te bibberen met Lucy, Tyler en de rest, want bij ons is ‘Truth or Dare’ pas vanaf juni in de zalen.

Meer liefde in Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.