Home Celebs Celeb News CUTE: Miley Cyrus’ reactie op de foto van Liam is zó herkenbaar

CUTE: Miley Cyrus’ reactie op de foto van Liam is zó herkenbaar

Miley Cyrus
Instagram: @liamhemsworth

Je bestie weet wel beter dan een selfie van jullie tweetjes te delen zonder eerst jouw goedkeuring te vragen. Je boyfriend daarentegen… Laat dat nu net het geval zijn bij Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Ze mogen dan wereldberoemd zijn, het blijft een gewoon koppel. En Miley reageert exact zoals jij en ik dat zouden doen!

Gisteren deelde Liam Hemsworth deze schattige selfie met Miley Cyrus, met de lieve caption ‘My little angel and I‘. Omdat Liam zijn hashtags is vergeten, zetten wij deze er nog denkbeeldig bij: #swoon #couplegoals #LOVE.

My little angel and I.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Het koppel heeft een ingewikkeld verleden (verloofd, uit elkaar, weer samen, weer verloofd), dus tegenwoordig houden ze hun relatie heel privé. Een zeldzame inkijk in hun leven, zoals op deze foto, ging dan ook meteen de wereld rond.

Miley zag de foto ook circuleren, en haar reactie op de selfie is all of us.

why

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

‘Why. This. Picture lol’

Ja, Liam, waarom juist deze foto? Miley staat er heel mooi en naturel op, maar we begrijpen haar volledig. Uit alle foto’s die je met je lief neemt, wil je toch het meest flatterende exemplaar posten op Instagram? Zeker als de wereld toekijkt… Is het typisch aan mannen om het verschil niet te zien tussen 20 bijna identieke selfies? Ach. Liefde.

Auteur: Eva Davidova

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.